Б’юті-лайфхак: скільки разів на день можна протирати обличчя серветками, що матують

Серветки, що матують — незамінний б'юті-засіб для літа, коли шкіра стає схильною до появи жирності і недосконалостей. Але боротися з активністю сальних залоз, використовуючи серветки, не варто, адже це загрожує новими ускладненнями, інформує Ukr.Media.

Влітку наша шкіра стає схильнішою до появи жирності. Активність сальних залоз збільшується через спеку. А ще через ультрафіолетове випромінювання та інші негативні фактори зовнішнього середовища, впливу яких просто не уникнути.

Найшвидше усунути жирний блиск допомагають спеціальні серветки, що матують. Вони недорого стоять, поміщаються в будь-яку сумочку та швидко повертають шкірі свіжість, продовжуючи відчуття чистоти та матовий ефект.

За боротьбу з жирним блиском у складі серветок можуть відповідати різні речовини. Деякі серветки просочуються діоксидом цинку чи саліциловою кислотою, інші обробляють тальком чи екстрактом бамбукового вугілля.

До того ж, якщо використовувати ту саму серветку на різних зонах обличчя, можна випадково викликати запалення — за наявності висипань на шкірі.

Бьюті-експерти радять використовувати матові серветки не частіше 2 разів на день для нормальної та комбінованої шкіри обличчя. У разі жирної шкіри кількість використань можна підвищити до 3-4 разів на добу і закріплювати ефект шаром пудри. Не зайвим буде і скоригувати догляд за обличчям: адже головні вороги підвищеної активності сальних залоз — косметичні засоби з кислотами та іншими активними інгредієнтами.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить