78-річна Шарлотта Ремплінг вийшла на подіум Yohji Yamamoto

78-річна актриса Шарлотта Ремплінг знову спробувала себе як модель. Британка взяла участь у чоловічому шоу бренду Yohji Yamamoto в рамках Тижня чоловічої моди у Парижі, приміряючи образ у найкращих традиціях цієї японської марки. Ремплінг – відома прихильниця творчості Йоджі Ямамото, яка ще 26 років тому приймала участь у його шоу. Це був дійсно унікальний показ, бо Ямамото-сан зібрав на одному подіумі харізматичних надихаючих жінок — від Ремплінг до Вівьєн Вествуд.

Yohji Yamamoto Menswear весна-літо 20250Yohji Yamamoto Menswear весна-літо 2025

Реклама

11

В одному з інтерв'ю актриса розповідала, що її знайомство з брендом почалося з пари взуття, яке вона носила багато років, але потім улюблені туфлі "зустрілися" з її цуценям, яке не залишило їм шансів. "Знайомство з брендом стало для мене справжнім одкровенням. Ти ніби стаєш членом таємного суспільства. Роботи Йоджі не роблять тебе рабом моди, але роблять унікальною. Цей бренд не кричить про себе, але дарує тобі свободу. Йоджі має унікальний талант створювати ідеальний одяг, а потім деконструює його і робить унікальним, незрозумілим з першого погляду". Більше архівних фотографій Шарлотти Ремплінг за посиланням.

Yohji Yamamoto Menswear осінь-зима 1998/99 2Yohji Yamamoto Menswear осінь-зима 1998/99

Ще на початку нульових Ремплінг зізнавалася, що практично всі її сукні — це Yohji Yamamoto, хоч ніколи і не ходила на його покази, отримуючи при цьому запрошення кожен сезон. Така вона була дружба двох генієв.

Йоджі Ямамото та Шарлотта Ремплінг3Йоджі Ямамото та Шарлотта Ремплінг

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить