5 модних прийомів Ніколь Кідман з 1990-х

20 червня день народження святкує одна з найвідоміших актрис сучасності — Ніколь Кідман, яка за 30 років кар’єри встигла втілити на екрані безліч яскравих персонажок — від юної та сміливої Катріни Стентон у трилері "Бангкок Гілтон" до Вірджинії Вулф у фільмі "Годинник", за роль якої здобула премію "Оскар". Проте не менш цікаво спостерігати за актрисою й у реальному житті. Всі ці роки на червоних доріжках і не лише вона легко демонструє, що таке справжній стиль. Нам особливо подобається роздивлятися її образи з 1990-х. Вони мають актуальний вигляд і сьогодні.

Нажмите и перетащите0Ніколь Кідман

Сильна жінка

Ніколь Кідман у 1990-х з однаково легко носила як сексуальне вбрання, що відкриває спину або зону декольте, так і маскулінні костюми. Популярна тоді підкреслена лінія плечей на жакетах додатково увиразнювала тендітну фігуру австралійки.

Реклама Нажмите и перетащите1Нажмите и перетащите2Нажмите и перетащите3

Drama Queen

Чорний колір став улюбленим для акторки на червоних доріжках того часу. Майже кожного публічного виходу вона вибирала саме маленьку чорну сукню — з глибоким декольте чи довжини максі, подібну до чоловічого смокінга чи білизни. Чорний завжди працював на Ніколь.

Нажмите и перетащите4Нажмите и перетащите5Нажмите и перетащите6

Лаконічний підхід

Мода 1990-х була дуже різноманітною, але її неможливо уявити без мінімалізму. Не оминула ця течія й гардероб Ніколь Кідман. Кілька разів вона демонструвала бездоганну чистоту образів, в яких не було нічого зайвого.

Нажмите и перетащите7Нажмите и перетащите8Нажмите и перетащите9

Схід — справа тонка

Також неможливо не помітити потяг Ніколь Кідман до орієнтальної моди. Сукні з комірами-стойками, з принтованого шовку й короткими рукавами помітно вирізнялися серед класичних образів її колег.

Нажмите и перетащите10Нажмите и перетащите11Нажмите и перетащите12

Дівча із сусіднього двору

Водночас у повсякденному житті, особливо на початку 1990-х, Ніколь Кідман віддавала перевагу образу дівчинки із сусіднього двору, яка свої улюблені джинси поєднує з білою сорочкою або простою бавовняною футболкою, а якщо захочеться романтики, то в її шафі точно знайдеться кілька суконь з дрібним квітчастим візерунком.

Нажмите и перетащите13Нажмите и перетащите14Нажмите и перетащите15

Фото: GettyImages

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить