Барбір розповіла про кастинг у ранкове шоу та чи забороняє керівництво «Сніданку» їй зніматися в кіно

Фото: youtube.com/Аліна Доротюк

Ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір розповіла, як проходила кастинг у ранкове шоу. В інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк Барбір зізналася, що дізналася про тракти у програму від подруги під час розквіту її акторської кар’єри.

– Це був період, коли українські актори не були у головних ролях. Це були якісь епізоди, другорядні ролі, бо всі головні ролі грали у нас московити. У мене після закінчення інституту саме пішла історія…були зйомки, було багато реклами, був серіал «Сила тяжіння», де знімався Богдан Ступка, Руслана Писанка, де ми з нею познайомилися. Я набирала обертів на той момент, коли повністю перекрили шлях російським акторам і вже наші виступили на перші ролі. І трапився зі мною «Сніданок». Я тоді зі своєю подругою ділилася всіма кастингами, а вона ділилася кастингами, про які чула зі мною. Їй один знайомий розповів, що на «плюсах» має бути кастинг, пішли. Ну пішли. Я пройшла перший, другий, третій тур. Ну і мама говорила: «Давай, може ти теж пробуватимеш себе на телебаченні? Все-таки більше стабільності, тому що зйомки це така історія — спочатку їх більше, потім їх немає», — зазначила Людмила.

Барбір додала, що телеглядачі впізнають її виключно як ведучу, хоча на початку кар’єри на телебаченні вона була активно задіяна у театральних виставах, ходила на проби. За її словами, тоді ж керівництво проєкту попросило її поставити на паузу акторську професію.

— Коли я вже потрапила на «Сніданок», у розмові з керівництвом мені сказали, що їм важливо, щоб мене насамперед сприймали як ведучу, а потім вже як актрису. Я подумала: «Ну як можна мене в першу чергу сприймати як ведучу? Я ж тоді ще в театрі працювала». Ну окей. І на всі пропозиції, які мені надходили, я всім відмовляла. Тоді мені сказали «Людо, давай ти поки припиниш усі зйомки у кіно та серіалах». І так минув час, дуже швидко знайшлися актори, які зайняли місце і мені вже менше почали дзвонити. І тут трапилася ця історія… 2014 рік, коли вже перекрили шлях російським акторам до нас, більше стали наших знімати. А далі вже набагато складніше повернутися до цього кіношного русла, дуже багато зараз акторів. І так, так вже вийшло, що мене зараз насамперед асоціюють із телеведучою, — наголосила вона.

Людмилі Барбір 41 рік. Вона родом із Чернівецької області. З 2011 по 2012 рік вела проєкт «Теорія зради» на телеканалі ТЕТ, а 2013-го стала ведучою ранкового шоу «Сніданок з 1+1». У 2023-му разом із Русланом Сенічкіним встановила рекорд українського ТБ — «Найдовший термін роботи пари ведучих ранкового розважального шоу». Знімалася у серіалах «Жіночий лікар», «Ментівські війни», «Квиток на двох».

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить