З дівчини — у бабусю: помилки у догляді за шкірою навколо очей, які додають зайвий десяток до віку

Догляд за шкірою навколо очей дуже важливий для жінок із низки причин. По-перше, шкіра в цій ділянці більш тонка і більш схильна до вікових змін, тому вимагає особливої уваги та догляду. Втрата пружності та в'янення шкіри навколо очей можуть надавати обличчю втомленого вигляду, поглиблювати зморшки і робити зовнішній вигляд менш свіжим, інформує Ukr.Media.

Крім того, шкіра навколо очей не містить жирових залоз, що робить її сухішою і більш схильною до зневоднення, появи зморшок і темних кіл під очима. Правильний догляд за цією ніжною ділянкою допомагає поліпшити її текстуру, зволожити, зменшити набряклість і усунути ознаки втоми.

Використання спеціальних засобів для догляду за шкірою навколо очей допомагає запобігти передчасному старінню, підтримувати пружність і здоровий колір шкіри, а також захищати від негативного впливу довкілля та факторів стресу. Тому жінки повинні приділяти особливу увагу догляду за шкірою навколо очей, щоб зберегти її молодість, свіжість і красу на довгі роки.

Розберемо основні помилки в догляді за цією зоною, які не приносять користі, а лише шкодять.

Використання патчів замість крему

Патчі — це не догляд, а лише екстрена sos-допомога, спосіб швидко зняти набряклість. Патчі не захищають, не доглядають, не працюють із зморшками, кольором та станом шкіри. Крем має бути частиною щоденного догляду за шкірою навколо очей, а патчі ні.

Якщо ви використовуєте патчі, не забувайте лежати з ними. Так ми обманюємо силу тяжіння.

Використання олії

Як для масажу, так і замість крему. Олія призводить до зневоднення шкіри, а навколо очей вона і так суха. На сухій шкірі швидше фіксуються зморшки. Наше завдання — зволожувати цю зону, а не пересушувати.

Агресивно наносити крем на область довкола очей

Пам'ятайте — вона тонка, ніжна. Поводитися з нею потрібно делікатно. Також не забувайте, що крем на рухливу повіку наносити не можна, це провокує набряклість і подразнення.

Нанесення одного і того ж крему на обличчя на шкіру повік

Шкіра повік відрізняється від шкіри обличчя. Цій зоні потрібний окремий крем, з іншим складом.

Ігнорування сонцезахисних окулярів

Це не тільки захист від УФ впливу, а й допомога нашій міміці: з окулярами ми менше мружимося і хмуримось від яскравого сонця.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить