Прем’єри тижня: альбом Kalush «для душі» та трек Антитіла про незламність українців

Фото: пресс-служба группы «Антитіла»

KOLA & Миша Крупін — «Тюльпани»

KOLA у колаборації з Мишком Крупіним записала трек «Тюльпани». Це пісня про кохання та пошук гармонії в душі заради майбутнього, про емоції та почуття, які переповнюють пару після конфліктів.

— Це наш перший спільний трек, і ми намагалися передати у ньому всю глибину почуттів та емоцій, що виникають у стосунках після конфліктів. Ми з Мишком хотіли відтворити двох героїв пари, які досі люблять, але вже розуміють, що разом бути неможливо, сподіваюся нам удалося, адже кожен із нас колись переживав ці емоції, — зазначила KOLA.

«Антітіла» — «Поламані»

Гурт «Антитіла» представив кліп на трек «Поламані» присвячених людям, які незважаючи на життєві обставини та труднощі, залишаються незламними. Пісня також про тих, хто потребує підтримки, і тих, хто готовий її надавати. Режисером кліпу став Віктор Скуратовський, який раніше зняв для групи відеороботу «Фортеця Бахмут». У ролику на тлі музикантів можна розглянути металеві споруди, які збирали протягом п’яти днів, а музиканти під час зйомок отримали травми.

— Ця пісня – це, звісно, ​​і саморефлексія. Через історію одного дивака ми розповідаємо про себе, розповідаємо про всіх нас, тих, хто серед колосальних потрясінь почувається «трохи поламаними», навіть якщо не визнає цього, водночас залишаючись незламними. Ми інакше не можемо, навіть коли самі неймовірно потребуємо допомоги та підтримки, ми насамперед йдемо рятувати інших, рятувати душі, лікувати рани, віддавати, боротися за когось!”, — розповів Тарас Тополя.

KALUSH — ЕР «Для душі»

KALUSH випустили мініальбом «Для душі», в якому пропонує слухачам поринути у глибину емоцій та особистих переживань фронтмена Олега Псюка. Платівка не є спробою створити хіти для радіо чи музичних чартів. До неї увійшло шість треків, які втілюють душевний стан та власне бачення музики артиста.

— Назва альбому повністю описує те, що всередині. Це суто пісні, які мені подобаються. Деякі з них є абсолютно антихітовими і не можуть бути в чартах у наші дні. Саме тому вам варто їх послухати. Тому що це щось нове, від мене особисто, – розповів про ідею альбому фронтмен KALUSH Олег Псюк.

RODZYNKA — «Багаж»

RODZYNKA записала трек «Багаж» про минулі пережиті відчуття, які наповнюють душу кожної людини. Головний меседж пісні – прожити життя так, щоб цей багаж був наповнений. У кліпі співачка залишає батьківську хату, збираючи валізи, проте фактично нічого із собою не бере. За словами RODZYNKA, у такий спосіб вона разом із командою хотіла показати, що все матеріальне – ніщо в порівнянні з багажем досвіду та спогадів.

— «Багаж» — дуже особлива пісня для мене. Оскільки я мешкаю далеко від своїх рідних та близьких, саме пережиті теплі моменти щодня гріють мою душу. Цією піснею я хочу надихнути людей цінувати кожну мить, проведену серед важливих для вас людей. Адже це саме той багаж, який залишається з нами на все життя, – додала RODZYNKA.

ROXOLANA та Phil it — «Коли квітне папороть»

Співачка та сонграйтерка ROXOLANA і творча спілка Phil it презентували мініальбом «Коли квітне папороть». До нового EP увійшло 4 треки, кожен з яких є відображенням ледь вловимих граней і відтінків кохання — від перших мрій і пристрасті до ностальгії та спогадів про яскраві переживання. Разом із новим EP музиканти презентували live-відео на пісню «Мені тебе бракує», прем’єра якої відбулася на сольному концерті ROXOLANA в Києві у квітні.

— Це альбом про майже неможливу згадку безтурботності в ці часи. Він про ледве помітний, але такий солодкий спогад. Він про неї… Про легкість дотику її рук, ковток свіжого повітря крізь світле волосся. Про стрімке пірнання в її особливий світ. Він про нього… Про невгамовну душу, блукаючу на шумних вулицях. Він про його надію. Надію зустріти її знов, — розповів саундпродюсер і засновник творчої спілки Phil it Пилип Коляденко.

SKOMOROH — «Сонце в очах»

Tik Tok блогер SKOMOROH записав другий сингл «Сонце в очах», який навіває теплі моменти, безтурботні літні вечори, коли все довкола грає особливими фарбами. У пісні SKOMOROH закликає жити моментом і в наших тяжких реаліях про це треба пам’ятати.

— Якби літо було піснею — це однозначно було б «Сонце в очах». Хочу підкреслити, що це не тільки про літнє вайба, а й про найпрекрасніше почуття у світі — кохання. Але не однобоке кохання, не тільки між чоловіком і жінкою, а й про близьких нам людей загалом. Тільки коли вони поряд, навіть сонце не сяє так яскраво, як у наших очах. Не треба жити спогадами, бо найкращі моменти не в альбомах живуть, а поряд із нами. Потрібно жити тут і зараз, – уточнив блогер.

KOLISNYK – «1001 Світ»

KOLISNYK записав провокаційний трек про сенс життя і про те, про що забороняли говорити у «совку».

— Це запрошення на концерт душі, переживання кожного дня у пошуку відповідей на проблемні питання, тягар що лягає на плечі кожного з нас. Ця композиція — змушує задуматися про щось більше за життя, «1001 Світ» це — кількість почуттів, які ми проживаємо протягом життя, — зазначив артист.

 

 

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить