Made in Ukraine: наймодніший одяг для спорту від українських брендів

У будь-яку пору року важливо дбати про своє фізичне здоровʼя. Додати спорт до повсякденного життя допоможе гарний та функціональний одяг. Для йоги, бігу чи будь-якого іншого виду тренувань: vogue.ua зібрав 7 українських брендів, які подбають про належне екіпірування.

HEY BECCA

Instagram

, HEY BECCA | basic wear & comfort place (@heybecca.ua)

Instagram

, HEY BECCA | basic wear & comfort place (@heybecca.ua)

За практичним одягом для спорту стриманих кольорів варто звернутися до HEY BECCA. Топи та легінси ідеально пасуватимуть не тільки для занять йогою, але й стануть надійною базою для щоденних розслаблених образів у стилі athleisure — у поєднанні зі світшотом, улюбленими кросівками на обʼємній підошві та мінісумкою.

Реклама

Pumpit

Instagram

, Pumpit – active – streetwear (@pumpit.official)

Instagram

, Pumpit – active – streetwear (@pumpit.official)

У лінійці молодого та амбітного бренду Pumpit представлені різноманітні легінси, топи, шорти і лонгсліви, та головною родзинкою є комбінезони. У новій колекції можна побачити моделі червоного, чорного та білого кольорів з відкритою спиною, виконані з високоякісних матеріалів. Такий стильний і функціональний спортивний одяг можна з легкістю інтегрувати у повсякденний гардероб.

SKINZ

Instagram

, SKINZ (@skinz.ua)

Instagram

, SKINZ (@skinz.ua)

Серед усього різномаїття одягу для спорту SKINZ особливо виділяються ризиковані боді та комбінезони з вирізами, асиметричними деталями та трендовими акцентами, наприклад, бантиками. Зухвалий крій цих елементів гардеробу розкриває чуттєвість та стає кращим помічником у створенні образів не тільки для занять спортом, але і для вечірнього заходу. У колекції SKINZ також можна знайти напівпрозорі штани кльош, які допоможуть скласти ефектне вбрання для заняття танцями, наприклад.

GNZ

Instagram

, GNZ – Hey girls, this is our community! (@gnz.ua)

Instagram

, GNZ – Hey girls, this is our community! (@gnz.ua)

Бренд базового одягу здебільшого фокусується на джогерах, світшотах, худі та бомберах. Оверсайз-фасон та мʼякі тканини, що використовуються при виробництві одягу GNZ, чудово пасуватимуть для занять спортом на свіжому повітрі під час прохолодних літніх днів, а також стануть прекрасною основою образу для прогулянки у вихідний день.

O(FOURFOUR)

Instagram

, O(FOURFOUR) (@ofourfour)

Instagram

, O(FOURFOUR) (@ofourfour)

Для створення свого одягу для активних видів спорту O(FourFour) використовують технологічні тканини, які допомагають зберегти довкілля, — матеріали на основі ECONYL, виготовлені зі 100% регенерованого нейлонового волокна зі знайдених в океані рибальських сіток. Асортимент бренду вражає: тут можна знайти як топи, боді, лонгсліви та футболки, так і спеціалізований одяг для водного спорту.

Topdog

Instagram

, (@topdog_ua)

Instagram

, (@topdog_ua)

Особливістю одеського бренду одягу для занять спортом є яскраві кольори та візерунки. Виробництво Topdog пережило окупацію, проте зуміло вивезти техніку і відновити пошиття фірмових спортивних комбінезонів. Найбажанішими моделями бренду є комбінезони з характерною строчкою, що вишукано підкреслює вигини тіла.

NORBA

Instagram

, NORBA (@norba.clothing)

Instagram

, NORBA (@norba.clothing)

Мінімалістичний стиль, природні відтінки і принципи сталого розвитку — головні відмінні риси NORBA. У колекції бренду можна знайти одяг на будь-який смак: від легінсів, спортивних топів та шортів до боді, комбінезонів та навіть тенісних суконь. Усі тканини, що використовуються у виробництві одягу NORBA, ретельно відбираються та тестуються командою, а пріоритетом є натуральні, екологічні та переважно перероблені матеріали, як-от тенсел, модал, віскоза, органічна бавовна та перероблений поліамід.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить