Морква, кохання та феромони: експерти розповіли про гарячі тренди у парфумерії

Тренди в парфумерії змінюються не так швидко, як у моді, проте щороку ми бачимо певні закономірності, інформує Ukr.Media.

Ми вивчили звіти кількох тренд-вотчерів на 2024 рік та розповімо головні парфумерні тенденції на 2024-2025 роки!

Феромони правитимуть світом

Здається, кохання всім хочеться не лише навесні, а завжди. І все частіше, щоб привернути увагу протилежної статі, люди вибирають парфуми із феромонами.

Люди патологічно хочуть подобатися. Тому 2024-го ми бачимо величезну кількість «рідких феромонів», «чарівних афродизіаків» та інших інструментів спокуси. Ну, а чому б і ні?

А тепер вишенька на торті. Річ у тім, що парфумів із феромонами… не існує. Це голий маркетинг.

Що робити, якщо таки хочеться оточувати себе вуаллю чарівності та привертати увагу? Спробуйте аромат Clandestine Rendez-vous від Les Soeur de Noe. Він з'явився наприкінці 2023 року і зараз перебуває на гребені цієї трендової хвилі.

Назва дослівно перекладається як «таємне побачення», на яке володарка аромату вирушає лише в тренчі, накинутому на дорогу мереживну білизну. У її маленькій сумочці — улюблена червона помада та плитка шоколаду. Справжня фатальна красуня! Спокусливі та апетитні ноти темного шоколаду, ванілі та молока відкриваються на контрасті з чуттєвими деревними нотами.

Ягідні аромати

Ще в топі запитів цього року — парфум із полуницею, вишнею, фісташкою та манго.

До речі, бельгійський нішевий парфумерний будинок Les Soeurs de Noe випустив одразу два ягідні аромати: Forbidden Nectar — з апетитною вишнею та ананасом та Red Berries Elixir — із соковитими нотами полуниці та червоної смородини. За тиждень після офіційного старту продажів майже у всіх бутіках трапився sold out!

А французький бренд Obvious запустив аромат Une Pistache з нотами фісташок, кардамону та, увага, моркви!

Запах якості

Як і раніше, на піку популярності аромати «другої шкіри» — не яскраві, але помітні, не кричущі, а делікатно заявляють про те, що у їхнього носія відмінний парфумерний смак.

До таких можемо віднести абсолютний бестселер Faith for Fantasy від німецького бренду Philly and Phill. Поєднання мускусу та амбри, які заведено вважати афродизіаками, дають неймовірну стійкість та шлейф композиції.

Cedrus від витончених французів із Chloe. Парфум не новий, проте його популярність з кожним роком зростає. Делікатне поєднання ветивера з сандалом дає відчуття невидимих обладунків. З цим ароматом дуже комфортно та спокійно.

Angel Dust від голландського бренду Fugazzi — з кашмераном та м'яким, витонченим чорним перцем.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить