Made in Ukraine: найвишуканіші білі образи з льону та бавовни на літо 2024

Лляний костюм влітку, як пуховик взимку – обов'язково варто мати хоча б один. Загалом, легкі літні костюми мають неперевершений настрій літа. Здається, достатньо поглянути на легку сукню чи комплект з шортів та сорочки в білому кольорі, щоб відчути атмосферу тепла та відпустки. Vogue.ua зібрав найвишуканіші білі образи, які будуть вам до смаку цього літа.

Photo: Instagram @sestro.u 0Photo: Instagram @sestro.u

Реклама

Сорочка + шорти

Класика літнього жанру – сорочка із шортами. Нині існує безліч варіантів подібних комплектів, які можна вдягати як на ділову зустріч, так й для відпочинку біля моря. Надихаємося ажурним варіантом костюма від SESTRO з елегантною сорочкою та шортами з рюшами та образом від TOTAL WHITE з шортів на мотузці, топу та лляного жакета.

Сорочка + штани

Тренд цього літа – подовжена сорочка або халат, в яких так і хочеться пройтися узбережжям. Така комбінація буде ідеальним варіантом, щоб взяти з собою на відпочинок – збираєтеся ви до Італії чи дихати свіжим повітрям Карпат. Легкі комплекти від CICI COCO та ANNAFOXY відповідають тренду прозорості та легкому літньому настрою.

Сорочка + спідниця

Тренду прозорості дотримуються і в цьому поєднанні. Найбільш повсякденний варіант пропонують Cultoni із сорочкою з довгими рукавами та мідіспідницею на ґудзиках. Натомість образ від PODYH з двоярусною мідіспідницею з фігурним краєм та блузою буде відмінним вибором, щоб відвідати урочисту подію.

Сукня

Білі літні сукні також серед трендів цього сезону. У бренду Masculine Femone є цікава позиція з мідісукнею з особливим верхом та невеликим геометричним вирізом. За мінісукнею можна піти до молодого бренду JUNEJULY – їхня коротка лляна сукня заворожує простою формою та елегантним V-подібним вирізом. Найкращою парою обом образам будуть еспадрильї на танкетці.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить