Прем’єри тижня: трек про розлуку з коханим від Олени Тополі та сольний R’n’B сингл Савлєпова

Фото: прес-служба SAVLEPOV

Олена Тополя — «Нірвана»

Співачка Олена Тополя презентувала кліп на трек «Нірвана», в якому оспівує актуальну для багатьох українок тему розлуки та ностальгії за коханим. Артист особисто відчувала ці почуття, оскільки її чоловік Тарас Тополя приєднався до ЗСУ в перші дні повномасштабного вторгнення, а вона з дітьми виїхала за кордон. Ця пісня про вияв почуттів та бажань, про кохання та повернення до рідного дому.

– Мрії, бажання, наміри – це енергія, яка має силу. Чим більше ми обмежуємо її у своїх думках – тим швидше вона реалізується. Дай Боже, щоб реалізувалися найкращі мрії та наміри!, — зазначила зірка.

SAVLEPOV — «Розстебни»

Соліст Quest Pistols Антон Савлєпов запустив сольний музичний проєкт SAVLEPOV, випустивши перший сингл «Розстебни». Його нова музика – це ритмічний pop R’n’B у стилі нульових. За словами співака, цей проєкт він планував запустити ще у січні 2022 року, навіть оприлюднив перший тизер, але через повномасштабну війну роботу над ним відклали.

— Підготовка до сольного проекту SAVLEPOV розпочалася ще 2021 року, але через повномасштабне російське вторгнення на територію України мої творчі амбіції логічно відійшли на останній план. Я чекав, коли музичний настрій проекту зрезонує зі станом суспільства, але останніми роками навчили, що ніколи не буде кращого моменту робити свою справу, ніж саме зараз, — зізнався SAVLEPOV.

SWOIIA — «Пташка»

SWOIIA випустила відео на трек «Пташка», в якому порушує важливу тему для кожного українця — заради своїх близьких ми готові подолати великий шлях, щоб просто обійнятися, побачити рідні очі. В історії кліпу – поїзд, який і є тим самим магнітом між рідними, бо він може наблизити нас до найдорожчих для нас людей. Це перша відеоробота артистки у 2024 році, зйомки якої проходили у найзнаковіших локаціях Києва.

— Коли я приїхала на локацію, у мене були сльози та мурашки. Адже потяг, у якому ми знімали, мав напрямок «Київ-Донецьк». Для мене ця історія особливо зворушлива, бо це моя батьківщина – Донеччина. Хочеться, щоб швидше всі ми повернулися до свого рідного дому. І саме такі відчуття мені дали розуміння, що я все правильно роблю, що я на правильному творчому шляху — зізналася SWOIIA.

DIBROVA та Олена Тополя — «Хочеш»

Музикант DIBROVA в дуеті Оленою Тополей записав трек «Хочеш» про незламне кохання, яке долає всі перешкоди, здатне надихати і підтримувати в найскладніші моменти життя.

— Пісня «Хочеш» про найкращі та найяскравіші моменти — об’єднання двох людей, які розпочинають спільну дорогу. Вона прекрасна для першого танцю молодят, яким, як нікому, відомо про найгарячіший період закоханості. Коли все переростає вже у глибше усвідомлення, у плани життя. Я дуже хотіла б, щоби під цю пісню утворилося багато сімей і щоб вони були міцні, — зазначила Олена Тополя.

Masha Danilova — «OLD MONEY»

Masha Danilova у новій пісні «OLD MONEY» заспівала про штучність і пафос, які зовсім не прикрашають людину. У треку артистка критикує лицемірство та фальшивість людей, які намагаються справити враження розкішшю та статусом, приховуючи свої справжні почуття та наміри. Слова пісні викривають порожнечу ілюзорного світу, де важливішим є зовнішній вигляд, а не внутрішня сутність.

— Моя творчість — це мій спосіб висловити протест проти світу, де зовнішній шик важливіший за справжність. Я хотіла показати, що під маскою розкоші часто ховається порожнеча. Ця пісня про те, наскільки важливо залишатися собою, навіть якщо це означає йти проти течії і бути незрозумілим для інших, — ділиться Masha Danilova.

haterappers & Blockbaby — «404»

Реп-виконавці haterappers & Blockbaby випустили ремейк на хіт гурту «Время и Стекло» — «404», в якому змінили не лише текст, аранжування, а й зняли новий кліп на нього. Оригінальна версія пісні вийшла 8 років тому та набрала понад 89 мільйонів переглядів на YouTube.

– Цей реліз – це нове бачення треку, на якому виросли мільйони підлітків. З мого боку — це певне переосмислення тієї історії про закоханість, трохи дитячу, несерйозну. Ми вирішили оновити не лише сенс, а й звук: UK sound, melodic drill, – зазначив Blockbaby. — Для мене це був експеримент попрацювати в новому для мене стилі та надати пісні нового подиху. І думаю у нас це вийшло! — доповнила haterappers.

Gunna Chorna — «Бути тобою»

Gunna Chorna записала трек «Бути тобою», в якому головна героїня іронізує над усім штучним, що відбувається в її житті. У відео на пісню артистка приміряє 7 різних образів – від боса та бодибілдера до легковажної дівчини та фанатки Gunna Chorna. Кожен образ має свою типову поведінку та танці.

— «Бути тобою» — іронія покладена на биті. Практично кожен із нас стикався з брехнею, зрадами, токсичною поведінкою та лицемірством. Але настає момент усвідомлення. Лірична героїня, зрозумівши те, що відбувається, вибирає з посмішкою спостерігати за «виставою». Розв’язані руки антагоніста знімають його власну маску, допоки Ганна підіграє комічному дійству, — розповіла про історію будови треку Gunna Chorna.

Ціна Ритму — «Нікуди не йшли»

Група Ціна Ритму презентувала відео на трек «Нікудіи не йшли». Це перша пісня артистів, записана після тривалої перерви у творчості. Востаннє музиканти випустили композицію «ЗСУ» на підтримку Збройних Сил України ще у березні 2022 року. Локацією для кліпу гурту став якийсь «бункер», персонажі якого візуалізують, що саме там вони пережили «світовий колапс».

MELANYA & MILA NITICH — «Повертайся»

MELANYA у дуеті з MILA NITICH записали трек «Повертайся», в якому заспівали про надію, і про те, що відчуває кожна українка під час війни. Пісня описує дуже сильну жінку, яка своєю волею та молитвами чекає на чоловіка з війни.

— Коли Міла Нітіч запропонувала мені цю пісню, я одразу погодилася, бо ця пісня дуже близька до мене. Мій брат на фронті, на фронті багато знайомих, і є ті, що вже ніколи не повернуться. Саме тому ця пісня нас – незламних українців і про жінок, які чекають на рідних з війни, – розповіла MELANYA.

ANNEI — «Роздягни»

Бек-вокалістка MONATIK, співачка ANNEI у новому синглу «Роздягни» розповіла історію від імені людини, яка тільки починає стосунки, вони можуть стати як дружніми, так і романтичними.

— Часто є страх бути незрозумілими, не прийнятими, ошуканими чи покинутими. Але іноді хочеться відкрити людині повністю, щоб подивитися, як вона буде чинити і реагувати. Постає багато питань: «чи залишиться вона чи він поруч?», «Чи зрозуміє?», «Чи зможе розділити зі мною це внутрішнє?», «Чи я подобатимуся людині так само, як і до цього?». Саме цей момент «оголення» душі дуже щемливий, уразливий і романтичний, тому мені захотілося заспівати саме його, — уточнила ANNEI.

Сергій Лазановський — «День народження»

Переможець «Голосу країни» Сергій Лазановський записав трек, присвячений одному з найважливіших свят у житті кожної людини – Дню народження. Меседж пісні простий – важливо пам’ятати про радість крізь роки. У відео на пісню знялися близькі друзі артиста, зокрема й лідер гурту GREENJOLLY Роман Калін, який став співавтором треку.

— У своїй творчості я завжди прагнув мати атмосферні треки про головні періоди життя та свята. Найцінніший подарунок, який ми отримуємо від батьків – це наше життя. Тому я вирішив створити із командою тематичну пісню «День народження». Незважаючи на все, це свято — завжди про настрій та життя. І зараз про це треба співати найголосніше, — поділився Сергій Лазановський.

Соня Ориняк — «Приворожила»

Співачка Соня Оріняк випустила дебютний трек «Приворожила». Це пісня про перші почуття, які переживають дівчата та хлопці у юні роки. У відео на пісню артистка з’являється у романтичному образі, а романтичних образах. Акцент був зроблений на червоному кольорі та трояндах, які називають квітами. Однією з локацій став соляний кар’єр у Калуші.

— Я досить довго шукала пісню, з якої хотіла б розпочати свою музичну діяльність. Однак жодної композиції, яку надсилали для співпраці, я не відчувала «своєю». Коли я вперше почула «Причарувала», то відчула одразу – це моя пісня. Вона дуже танцювальна та дівчача у хорошому сенсі. Пісня присвячена першим взаємним почуттям, коли ти з подружками чи мамою ділишся власними переживаннями. Кожна дівчина знає про що трек «Приворожила», — прокоментувала Соня.

Tember Blanche & The Budchuk — «Телепат»

Дует Tember Blanche та автор реміксу на «Парову машину» The Budchuk представили пісню «Телепат» про те, як важливо вміти говорити у стосунках. Тема треку тісно пов’язана з особистими переживаннями солістки дуету Саші Ганапольської.

— Пісня розповідає про те, що не треба боятися говорити партнеру, що ти відчуваєш насправді, адже ніхто з нас не телепат і не може знати, про що думає інший», — зізналася Саша з Tember Blanche.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить