Олена Зеленська під час візиту до Нормандії одягла брошку «Півник з Бородянки» від Gunia Project

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена Зеленська напередодні відвідали урочисті заходи у Франції, присвячені 80-м роковинам «Дня Д» — одній з ключових операцій союзників у Другій світовій війні. Знімки із заходу Олена Зеленська опублікувала у Instagram.

Для візиту до Нормандії перша леді України обрала чорний костюм блузою кольору хакі, а також одягла символічну брошку «Півнік з Бородянки» від бренду Gunia Project вартістю 4800 гривень. Прикраса має символічне значення незламності українського духу перед російськими загарбниками — у квітні 2022 року порцеляновий півник, що вцілів у шафі після ракетного удару по Бородянці (Київська область).

Образ Зеленської доповнював стиль президента, який з’явився на церемонії у чорному світшоті з національним гербом та штанами карго.

– Сьогодні разом із Президентом України Володимиром Зеленським під час нашого візиту до Франції маємо честь долучитися до вшанування цієї великої події. Нині, через 80 років, коли вже Україна протистоїть новому нацизму, висадка союзників у Нормандії набуває нового символічного значення, нагадуючи світу про важливість спільних дій у боротьбі зі злом, – зазначила у соцмережах перша леді України.

У той же час перша леді Франції Бріджіт Макрон з’явилася на публіці в кремовій сукні-пальто, яке доповнила туфлями-човниками та клатчем такого ж кольору, а королева Великобританії Камілла на церемонію прийшла у сукню від Anna Valentine. Її вбрання доповнювала брошка, кремові рукавички та капелюх від Philip Treacy.

Дружина президента США Джилл Байден обрала для заходу темно-синій образ із леопардовим принтом бренду Adam Lippes, а королева-консорт Нідерландів Максима з’явилася на публіці вбрання з капелюшком та клатчем від бренду Maison Natan.

До Франції на святкування річниці прибули лідери багатьох країн, серед яких президент США Джо Байден, прем’єр-міністр Великобританії Ріші Сунак, британський король Чарльз із королевою Каміллою. Для 75-річного монарха візит до Франції став першим після лікування від раку.

Для візиту до Нормандії перша леді України обрала чорний костюм блузою кольору хакі Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Дружина президента одягла символічну брошку

Образ Зеленської доповнював стиль президента, який приміряв чорний світшот із національним гербом та штани карго Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить