4 пляжні сумки, без яких не обійдеться це літо

Від класичних солом'яних до виготовлених із перфорованої сітки та шкіри. Цього літа є чотири тренди пляжних сумок, які є настільки універсальними, що з ними можна піти й на шопінг, і на вечірку, і на пляж. Обирайте ту, яка найкраще личить вашому стилю.

Photo: Instagram @inesisaias0Photo: Instagram @inesisaias

Реклама

Полотняний або плетений шопер

Практичний та стильний шопер є одним з обов'язкових атрибутів будь-якого літа, а пляжний варіант неодмінно має підкреслити теплоту сезону. Прихильниці смугастих дизайнів можуть звернути увагу на яскравий шопер від Gucci або модель у широку сіро-білу смужку від MC2 Saint Barth. Однотонні Marni та Banzaii теж мають привабливий вигляд.

Photo: Instagram @lunaisabellaa1Photo: Instagram @lunaisabellaa

Приклади сумок в галереї:

4 пляжні сумки, без яких не обійдеться це літо2

Солом'яна сумка зі шкіряними вставками

Солом'яна сумка посідає перше місце серед найбажаніших сумок на літо 2024, адже модниці створюють з нею "морські" образи для прогулянок містом, поєднуючи з вільними сукнями та біркенштоками. Додайте капелюх і ви ніби відправляєтесь на workation. Нам подобаються сумка Loewe з пальмового листя, солом'яна модель від H&M та сумка із чорними вставками від Jacquemus.

Photo: Instagram @mmequeenb3Photo: Instagram @mmequeenb

Приклади сумок в галереї:

4 пляжні сумки, без яких не обійдеться це літо4

Оверсайз шопер в смужку

Коли місця завжди мало, потрібна сумка оверсайз. Наймоднішими для літа 2024 є смугасті різнобарвні моделі. Смугастий чорно-білий варіант від Zara сподобається мінімалісткам, натомість за яскравим варіантом варто йти до Mango. Серед дизайнерських варіантів обираємо бежеву сумку з колірними смужками від See by Chloè та модель з логотипом від Isabel Marant.

Photo: Instagram @manondevelder5Photo: Instagram @manondevelder

Приклади сумок в галереї:

4 пляжні сумки, без яких не обійдеться це літо6

Авоська

Авоська чи не найбільше асоціюється із морським сезоном, а особлива вона тим, що перехожі можуть побачити, що у вашій сумці – хоча також є моделі з внутрішньою сумкою. Класичні авоськи від Enooso та червона від Nannacay точно привернуть до себе увагу. Натомість якщо ви хочете, щоб ваші речі не ризикували випасти або бути побаченими, обирайте модель від H&M на затяжках. Ідеальна сумка, що тримає форму – від Dragon Diffusion у благородному коричневому кольорі.

Photo: Instagram @lucypage_7Photo: Instagram @lucypage_

Приклади сумок в галереї:

4 пляжні сумки, без яких не обійдеться це літо8

За матеріалами vogue.it

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить