Квітни: спільна лімітована колекція Даші Квіткової та INTERTOP

INTERTOP представляють першу капсульну колекцію «Квітни», створену у колаборації з українською лідеркою думок та амбасадоркою соціальних проєктів Дашею Квітковою. Лінійка акцентує увагу на природності і легкості, вишуканості і грації, щоб кожна дівчина відчувала себе стильно й комфортно протягом усього літа.

10

Реклама

Рекламна кампанія, знята в стилі дівич-зустрічі, транслює ніжність і легкість справжньої дівочої дружби та по-новому подає квіткову тематику, відмовляючись від яскравих кольорів та різких принтів в одязі, натомість пропонуючи флористичне розмаїття декоративних елементів. Даша Квіткова стала героїнею кампейну разом зі своїми найближчими подругами, а в історію про дружбу та красу були органічно інтегровані речі з нової колекції.

11

12

У новому дропі представлена широка варіація літніх речей з льону: топи, які можна поєднувати зі штанами або спідницею, невагома мідісукня з відкритою спиною та легка сорочка. Також у колекції можна знайти бавовняні елементи гардеробу: базові футболки й майки та романтичну сукню довжини міді з квітковим принтом. Уся продукція колаборації вироблена в Україні.

13

14

«Колекцію «Квітни» створено для тебе, для себе, для всіх. Вона поєднує у собі ніжність, силу та певну маскулінність. Для мене було важливим зробити саме капсульну колекцію, де всі речі поєднуються як між собою, так і з будь-якими іншими речами, які вже є в гардеробі у дівчат. Цей одяг можна носити і на побачення, і на ділові зустрічі, і на посиденьки з друзями», – коментує Даша Квіткова.

15

16

Речі з нової колекції вже можна придбати в магазинах мережі INTERTOP, на сайті INTERTOP.UA, та в мобільному застосунку.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить