Сяйливі джинси – найяскравіший тренд цього літа

Окрім гучного повернення вузьких джинсів, є ще одна джинсова тенденція, яка наробила багато шуму. Мова йде про сяйливі джинси, доповнені торочками, мішурою, лелітками, різноманітною вишивкою та всілякими прикрасами, які далекі від традиційних класичних і функціональних штанів. Vogue.ua зібрав наймодніші сяйливі джинси, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

Undercover0Undercover

Реклама

Поштовхом до цієї тенденції стало шоу Undercover, у якому дизайнер Дзюн Такахасі оновив базові джинси за допомогою розкішних тканин, таких як шифон і мохер, щоб надати їм руху та фантазії. Ніжна золота мішура, яка ковзала по штанині вздовж зовнішніх швів, була однією з найбільш популярних деталей сезону. Основний меседж цих оригінальних речей, натхненних фільмом Віма Вендерса «Ідеальні дні» — про токійського прибиральника, який знаходить красу в найбуденнішому — полягав у тому, що ніщо не є таким, як здається.

Gucci1Gucci

Під час показу круїзної колекції Gucci 2025 бренд представив штани з бісерними прикраси, які спадали з джинсів. Ці каскадні торочки, що нагадували гавайську спідницю у версії Haute Couture, поєднувалися з трендовим мішкуватим денімом та класичними подовженими сорочками.

Stella McCartney2Stella McCartney

Stella McCartney, які відкрили показ осінь-зима 2024/2025 маніфестом про Матір-Землю, який прочитала Олівія Колман, вивели на подіум джинси зі вставками з екошкіри, а також всипані лелітками, відповідно до свого постійного прагнення показати, що стійка мода також може бути крутою. Masha Popova також звернуласи до ISKO, глобального ековиробника джинсової тканини, в пошуках сировини для виготовлення своїх джинсів із заниженою посадкою з вишитими мотивами татуювання.

Masha Popova3Masha Popova

Естетика Western знайшла своє місце в колекції Louis Vuitton. Джинси французького бренда доповнені шкіряними вставками, торочками та квітами надзвичайного рівня майстерності.

Louis Vuitton4Louis Vuitton

За матеріалами vogue.co.uk.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить