Made in Ukraine: 9 комплектів спідньої білизни для комфортного та красивого літа

Що тепліше на вулиці, то менше хочеться відчувати на тілі одяг. І хоча багатошаровість та закриті речі допомагають тілу охолоджуватися, необхідним кроком у складанні образу є найперший шар спідня білизна. Особливо влітку вона має бути з приємних на дотик тканин, не стискати рухів й добре пропускати повітря. Ми зібрали для вас 9 найгарніших та найзручніших комплектів спідньої білизни.

Ніжне бра без кісточок від May Ray

Естетика "Бріджертонів", якщо ви хотіли додати її до своїх образів, — ближче, ніж може здатися. Якраз із виходом нового сезону можна надихнутися ніжною та зручною спідньою білизною. Представлене бра безумовно підкреслює інтимність і витонченість тіла.

Реклама

Високі та яскраві трусики від Panties box

У виборі спідньої білизни важливі зручність і відповідність настрою. Високі яскраві трусики з м'якої тканини із цікавими прозорими елементами — влучний вибір, коли хочеться скласти грайливий образ. І яка різниця, якщо про цей елемент знатимете тільки ви.

Стильний і зручний комплект від Jia Lingerie

Комплект з майки та трусиків — те, що треба для літнього виходу. Впевнені, що такий комплект можна вважати закінченим образом для вправ з йоги або роботи на домашньому балконі. А вдягнувши зверху одні з наймодніших джинсів сезону, образ точно можна вважати довершеним.

М'який мереживний комплект від brabrabra

Мереживо, яке не колеться. Чашка, яка не стискає. Зручна посадка, яка робить бра невідчутним на тілі. До того ж весь комплект виконаний із тканини, що дихає й непомітна під одягом.

Мінімалістичний комплект з мікрофібри від Wake Up

Любительки базової білизни, яка зливається з тілом, оцінять комплект із мікрофібри. Без додаткових елементів, які привертають увагу. Фокус тільки на вигини тіла й комфорт.

М'який комплект для сну і не тільки від Londi

Коли ми говоримо про популярність піжамного стилю, то маємо на увазі не тільки атласні піжами, які складаються з вишуканої сорочки й довгих штанів. Український бренд Londi переосмислив поєднання одягу та сну й створив колекцію How to sleep. Більшість речей з колекції можна легко носити у звичайному житті, зокрема із цим коричневим топом з рожевими романтичними бретельками.

Базовий зручний топ від Lola Bra

Поєднання спортивного шику зі сталою базою не покидають нас. Така модель підійде для тренувань, її можна сольно поєднувати зі спортивними кофтами та носити із розстібнутими сорочками.

Невідчутний на тілі комплект з сіточки від Lace Up Lingerie

Часто сексуальний не означає зручний. Втім, це не релевантно для такого ефектного комплекту із сіточки. Він стане вашою базою для будь-яких виходів, особливо якщо хочете спробувати тренд із чорним бра під білою футболкою.

Жіночі боксери та топ з бавовни від Dodo Socks

Нас приваблює високоякісна бавовна, з якої виготовлений топ і боксери. Останні, до речі, є недооціненою спідньою білизною — однак дедалі більше модниць обирають комфортні боксери. Такі комплекти є влучним домашнім одягом та спідньою білизною водночас, і їх варто мати у своєму гардеробі хоча б в одному екземплярі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить