Streetstyle: 6 ідей, як носити кроп-топ цього сезону

Здавалося б, що може бути простішим та зрозумілішим за кроптоп? Цей елемент гардероба є однією з найзручніших речей на літо, а з року в рік модниці стають дедалі винахідливішими у стилізації кроптопів щоб було і комфортно, і цікаво. Споглядаючи за зірками стритстайлу та відомими модницями, одразу можна помітити ключову деталь поєднання вкорочених футболок, майок, лонгслівів та сорочок із наймоднішими речами року. Ось 6 ідей від стритстайл-модниць, як носити кроптоп цього сезону.

Заправляти під топ

Секрет, як зробити зі звичайної футболки зручний кроптоп, — заправити нижню частину під топ або бра. Так вийде кроптоп вільного крою, а ще для цього можна використовувати будь-яку футболку. Один з варіантів стилізації — зі спідницею з рюшами та оверсайз-жакетом.

Реклама

Getty Images0Getty Images

Зі штанами балонами та босоніжками

У будь-якому елементі гардероба найціннішою є його універсальність. Як-от базова біла майка приталеного силуету. Аргентинська акторка Валентина Феррер поєднала вкорочену майку з балоновими світлими штанами та мінімалістичними босоніжками на низьких підборах.

Валентина Феррер. Photo: Getty Images1Валентина Феррер. Photo: Getty Images

Вкорочена сорочка

Коли хочеться вдягнути кроптоп в офіс або на ділову зустріч, можна обрати вкорочену сорочку. Впевнені, такий різновид кроптопу точно заслуговує на увагу. Він ідеально поєднується з класичними штанами та взуттям — від босоніжок до балеток та лоферів.

Getty Images2Getty Images

Кроптоп з довгими рукавами та широкими штанами

Оскільки літо може бути непередбачуваним, кроптоп з довгими рукавами стане порятунком у прохолодні дні. Трендові штани палаццо складуть ідеальний дует такому верху.

Getty Images3Getty Images

З утилітарною курткою

Здається, саме утилітарна куртка є тим трендом, до якого ми досі придивляємося, розмірковуючи, чи потрібен він нам. У поєднанні з білим кроптопом — обов'язково. На такий образ, зокрема, надихає Емілі Ратаковскі, яка доповнює кроптоп світлою курткою та штанами, золотими прикрасами, червоними кросівками та чорними протисонцевими окулярами.

Емілі Ратаковскі. Photo: Getty Images4Емілі Ратаковскі. Photo: Getty Images

Мереживна вкорочена майка

Якщо у вашому образі є хоча б один мереживний елемент одягу, то ви готові до побачення. Або ж добре розумієтеся на вишуканості богемного стилю. Щоб образ вийшов романтичний та ніжний, вдягніть поверх кроптопу жакет або сорочку. Довга джинсова спідниця на низ влучно завершить образ.

Getty Images5Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить