Skorts – головна модна знахідка цього літа

У наш час важко винаходити та створювати новий одяг, однак час від часу це трапляється. Таким є випадок skorts (від англійський слів skirt і shorts) – гібрид спідниці та шортів. Це поєднання швидко стало втіленням сучасності завдяки чудовому стилю та практичності, особливо для спекотних літніх днів.

Gucci0Gucci

Реклама

Balenciaga1Balenciaga

Skorts, або спідниці-шорти, швидко підкорили вуличну моду цього сезону. Варіативність моделей, представлених дизайнерами, робить їх дуже гідною альтернативою більш класичним варіантам. Найкраще те, що більше не потрібно турбуватися про раптовий літній вітер, якщо ви одягнете дуже коротку мініспідницю. Цей "подвійний" одяг був народжений на тенісному корті (і відроджена завдяки тенденції tenniscore) та вміло поєдную жіночність із практичністю.

12

13

Моделі білого та чорного кольорів – найуніверсальніші, але пропозиції розширені й нейтральними відтінками, такими як темно-синій, сірий або оливково-зелений. Кінцевий результат залежить і від обраного взуття: від лоферів для маскуліного образу до туфель на високих підборах для більш жіночного вигляду.

14

15

За матеріалами vogue.it.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить