В’єтнамки в стилі 1990-х — найсексуальніше взуття літа

В'єтнамки — мінімалістичне взуття, популяризоване у 1990-х, — знову повернулися в моду. Тепер ця модель має значно вишуканіший та цікавіший вигляд завдяки The Row, Toteme, Tory Burch, & Other Stories та іншим сучасним брендам, які працюють з мінімалістською естетикою.

Saks Potts весна-літо 20240Saks Potts весна-літо 2024

Реклама

В'єтнамки потрапили до списку найактуальніших взуттєвих тенденцій, помічених під час шоу сезону весна-літо 2024. Ці модні шльопанці з'явилися в колекціях у Chanel, Madewell та Staud — й мали абсолютно досконалий вигляд в поєднанні як із легкими сукнями, так і з об'ємними джинсами.

By Malene Birger весна-літо 20241By Malene Birger весна-літо 2024

Також власні пари в'єтнамок представили бренди Ancient Greek Sandals, Tkees, Proenza Schouler та St. Agni. Вони стилізували це взуття як із легкими тренчами для прохолоднішої погоди, так і з бікіні та сумками з рафії для пляжу. Для елегантніших виходів бренди створили версії в'єтнамок на підборах. Скажімо, такі пари можна знайти у Toteme та Mango. Окрім того, дизайнери представили ці мінімалістичні шльопанці у різноманітних кольорах. Барвисті пари шукайте в A.Emery чи Gianvito Rossi.

MANGO2MANGOANCIENT GREEK SANDALS3ANCIENT GREEK SANDALSMADEWELL4MADEWELLTOTEME5TOTEMEA.EMERY6A.EMERYSTAUD7STAUDM.GEMI8M.GEMIKHAITE9KHAITEMADEWELL10MADEWELLAEYDE11AEYDESAINT LAURENT12SAINT LAURENTCHANEL13CHANELST. AGNI14ST. AGNITHE ROW15THE ROWPROENZA SCHOULER16PROENZA SCHOULER& OTHER STORIES17& OTHER STORIES

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить