Дві сумки одночасно — модна стилізація прийдешнього сезону

Мода — це один із способів оцінити сучасне становище, і якщо останні декілька сезонів щось довели, то це те, що функціональність є на першому плані для кожного. Усі ознаки є: наприклад, бум джинсової тканини в модних брендах, таких як Schiaparelli та Giambatista Valli, але одним із найяскравіших символів є практичні аксесуари, зокрема тренд на дві сумки одночасно.

Fendi0Fendi

Реклама

Тренд почав набирати оберти на весняному показі Miu Miu, де моделі тримали в руках сумки, прикрашені картатим принтом та доповнені меншими сумками, що ефектно натякало на зайнятий спосіб життя власниці. Згідно з описом колекції, бренд наголошує на функціональності та індивідуальності, заохочуючи аудиторію уявити, як шкіряна сумка впишеться в їхнє життя.

Prada1Prada

Прийдешньої осені сумку розміру XXL дизайнери замінюють двома або трьома аксесуарами, переплетеними та скріпленими разом — усі вони відрізняються за дизайном для майстерної стилізації. Coach намалювали детальну картину типового міського жителя, представляючи на подіумах сумки, доповнені стьобаними маленькими аксесуарами та брелоками. Bottega Veneta поєднують культові шкіряні сумки Intrecciato з моделями з рафії, а Fendi накладають один на одного клатчі різних розмірів, кольорів і текстур для додаткового обʼєму. Prada запропонували більш витончений варіант, прикріпивши контрастні картхолдери до зовнішньої сторони сумки як додаткове відділення.

Bottega Veneta2Bottega Veneta

Але великі бренди — не єдині марки, які просувають цю тенденцію. На другому показі Jane Wade моделі носили два різних типи сумок (по одній у кожній руці). Улюблений бренд It-girls 16Arlington показав у Лондоні контрастні "пухнасті" сумки та аксесуари з тваринним принтом разом, а Undercover представили більш реалістичне бачення, яке включає в себе аксесуари в поєднанні з повсякденними речами, як-от букетом квітів і пляшкою вина.

Coach3Coach

За матеріалами vogue.com

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить