Найкрасивіші джинсові мінісукні цього літа

Кожного сезону мінісукня здається однією з найвигідніших інвестицій. Та цього літа у світло софітів виходять джинсові сукні — універсальний і зручний варіант, який ідеально пасуватиме для образу вихідного дня. Найкраще те, що, незважаючи на те, що вони традиційно асоціювалися з більш повсякденним стилем, за допомогою розумного вибору аксесуарів і взуття джинсову мінісукню можна перетворити на елегантний і відповідний елемент навіть для офіційних заходів.

Y/Project0Y/Project

Реклама

Щоб надати джинсовій сукні елегантності, подумайте про поєднання її з класичними та офіційними речами. Наприклад, носіть її з черевиками нейтрального кольору, такими як чорний, сірий або темно-синій. Те саме стосується і босоніжок, які додадуть вбранню нотки офіційності та допоможуть виглядати витончено. Щоб завершити образ, виберіть стримані та витончені аксесуари. Маленьких сережок, простого намиста та структурованої сумки буде достатньо, аби не забирати увагу з джинсової сукні.

Sacai1Sacai

Що стосується кольорів, вибирайте нейтральні та класичні тони, наприклад, білий, чорний, сірий, бежевий або темно-синій. Ці кольори елегантні, їх легко поєднувати, і вони дозволять швидко створити витончений образ.

Джинсова мінісукня + високі чоботи

12

Це, мабуть, найшвидший і найелегантніший спосіб надати стильної родзинки джинсовій мінісукні. Додайте пару коричневих чобіт, і все готово.

Джинсова мінісукня + ботфорти

13

Під час Тижня моди в Парижі Тіффані Хсу застосовувала правило «більше – це більше». Обравши сукню оверсайз, streetstyle-зірка додала пару ботфортів з плісируванням.

Джинсова мінісукня + балетки

14

Якщо ви схильні до мінімалізму та стриманого стилю, то найкраще поєднати класичну джинсову мінісукню з парою балеток. Обирайте взуття білого кольору для створення контрасту.

За матеріалами vogue.fr.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить