Виконавець хіта «Відриваючись» Parfeniuk повідомив про заручини з коханою

Фото: instagram.com/parfeniuk_13

Виконавець хіта «Відриваючись» PARFENIUK (Ілля Парфенюк) у соцмережах повідомив про заручини з коханою, інфлюєнсеркою Сімбочкою. За словами співака, він зробив пропозицію обраниці ще на початку липня цього року. Під час прогулянки біля будинку його батьків артист став на одне коліно і не маючи при собі обручки запропонував дівчині вийти за нього заміж, на що вона відповіла згодою.

— Прийшов час розповісти. 02.07 я зробив пропозицію своїй коханій з обіцянкою що все зміниться і вона ні про не пожалкує. Відтепер я радію кожній її посмішці зранку та готов на все аби я не бачив сльозок на її очах. Теплим вечором після прогулянки вдома у моїх батьків мого рідного міста я став на коліно та зробив пропозицію руки та серця — і вона сказала ТАК (Доречі пропозицію я зробив колечком від ключів, бо була вже комендантська година), — зазначив артист в Instagram.

Після спонтанної пропозиції Парфенюк пообіцяв коханій, що повторить її за більш романтичних обставин.

— Це було дуже неочікувано тому вона навіть подумала що я жартую. Але на цьому не все, я пообіцяв що перероблю пропозицію більш в романтичних обставинах, — уточнив він.

Дівчина артиста – популярний у TikTok блогер, на яку підписано понад 2,5 мільйона людей. Закохані разом уже близько року. В інтерв’ю «Зе Інтерв’юер» співак розповідав, що пара познайомилася у соцмережах. Дівчина першою написала йому в директ слова з його пісні і він відповів їй іншим рядком.

Parfeniuk отримав популярність у соцмережах після початку повномасштабної війни. Музикант відомий публіці своїми хітами «Провела екскурсію» (1,5 мільйона переглядів у YouTube), «Долоні» (5,9 мільйона переглядів), «Відриваючись» (11 мільйонів переглядів).

Фото: instagram.com/parfeniuk_13

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить