«Відчула кульку в грудях»: заплакана Наталка Денисенко розповіла про проблеми зі здоров’ям

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Актриса Наталка Денисенко поскаржилася на проблеми зі здоров’ям. У сторис Instagram артистка розповіла, що прийшла на огляд до мамолога, оскільки відчула в грудях кульку, яка хворіла. Як з’ясувалося пізніше, це була кіста, яку лікар успішно вилучив.

— Щодо лікарні… Вранці я відчула кульку в грудях, яка хворіла… Приїхала на прийом до мамолога і виявилося, що це кіста. Щойно мені зробили пункцію та прибрали її шприцом, — написала актриса.

Незважаючи на те, що процедура пройшла успішно, хоча і трохи болісно, ​​артистка не змогла стримати сліз. Денисенко наголосила, що розуміє, чому в неї з’явилася кіста. Причиною цього став сильний стрес.

— Це я вже після процедури… Це не смертельно, було трохи боляче… Але я така засмучена не через фізичний біль… Дуже боляче через те, що розумію, чому це сталося! Війна б’є на психіку, фізичний стан, гормони і вилазять такі болячки, яких ніколи б у нас і не було, — підкреслила актриса.

Наприкінці вересня Денисенко також розповіла, що пережила невдалу операцію під загальним наркозом — їй мали видалити два зуби мудрості, але в процесі операції лікарі все переплутали. Акторці видалили лише один зуб, який її не турбував.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить