47-річна Lama розповіла, чому вона не має дітей

Фото: instagram.com/lamaukraine

Співачка Наталія Деньків, відома під псевдонімом Lama, пояснила, чому не хоче ставати матір’ю. В інтерв’ю для YouTube-проекту Rostyslove Production 47-річна артистка зізналася, що в неї ніколи не виникало бажання завести дитину.

— Є від природи мами – все їхнє життя в материнстві. В моєму творчому житті у мене не було потреби такої. Я ніколи не відчувала потреби, що мені була потрібна дитина. Це було в 20 років, потім в 23 хтось каже: «Чому в тебе дітей нема?». Я думаю: «А реально, треба ж діти, у всіх є діти». А потім: «Та ні, я не хочу дітей. Чому я маю когось слухати? Це ж їхнє життя, їхній вибір». І так спливали роки і мене ніколи не тягнуло, – зазначила виконавиця.

За словами Lama, вона – єдина дитина у сім’ї артистів, тому вони спокійно сприйняли її вибір не мати дітей. Коханий зірки, з яким вона вже сім років разом, також з розумінням ставиться до її вирішення.

— Братів і сестер у мене немає, я – егоїстка. Батьки не розчаровані, тому що вони артисти, вони постійно на гастролях, це ще добре, що я взагалі з’явилася у них на світ. Могло й мене не бути. Мене виховувала бабуся загалом, – уточнила Lama. — І так само мій теперішній чоловік, він є так само духовно продвинутий в цій історії. Нам достатньо собаки. Це ж відповідальність. Я розумію, що я творча людина. Мене вистачає, чесно кажучи, зараз на себе, на сім’ю, і на собаку. Я не знаю, чи зможу писати пісні, чи зможу керувати проєктом. Бо це вже є дитина і треба повністю жити цим життям.

Наталі Деньків 47 років, вона родом з Івано-Франківська. На початку 90-х співала у гурті «Магія». З 2005 виступає під псевдонімом Lama. Її дебютний альбом «Мені так треба» мав великий успіх, за тиждень після виходу було продано близько 20 тисяч дисків. У 2007 році артистка отримала премію MTV Europe Music Awards у категорії «Найкращий український виконавець».

Найвідоміші її треки:  «Знаєш, як болить», «Моє серце», «Мені так треба», «Світло і тінь», «Тримай», «Літак».

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить