Made in Ukraine: найкращі куртки цієї осені

Вже настав другий місяць осені, отже саме час змінювати жакети на куртки, які є базовим елементом гардероба в прохолодну погоду. Цього сезону в центрі уваги опинилися: маскулінні вовняні бомбери, шкіряні куртки, стьобані моделі, а також верхній одяг з водонепроникної тканини. Vogue.ua зазирнув до колекцій українських брендів і зібрав наймодніші куртки нинішнього сезону, на які варто звернути увагу.

Kulakovsky0Kulakovsky

Реклама

Розпочати осінній сезон пропонуємо зі шкіряної куртки KULAKOVSKY шоколадного кольору, декоровану безліччю ремінців на рукавах. Перше, що кидається в очі в новій колекції бренду — кропітка робота над дизайном і ускладнення крою речей. Тепер KULAKOVSKY — це не просто класика високої якості, а речі з власним характером. Ще один стильний варіант зі шкіри можна знайти в колекції верхнього одягу Bazhane x Personality. У колаборації представлений шкіряний жакет обʼємного крою з тисненням у чорному кольорі.

Viewthisposton Instagram

A postsharedbyLITKOVSKA (@litkovska_official)

Viewthisposton Instagram

A postsharedbyhukh.official (@hukh.official)

Viewthisposton Instagram

A postsharedbyBAZHANEBTQ. (@bazhane_btq)

Зараз настає зірковий час курток, адже ще не так холодно, щоб носити пальто, та водночас уже досить прохолодно для жакетів. Пропонуємо придивитися до бомберів, які цього сезону є незамінним елементом осіннього гардероба. У колекції Litkovska осінь-зіма 2023/2024 представлений бомбер з вишивкою у наймоднішому кольорі цього сезону — червоному. Тим часом у Hukh ви знайдете стриманішу версію — сірий бомбер лаконічного крою з вовни, у Nadya Dzyak — statement-модель з великою 3D-квіткою, а у Nerses і Jul — актуальні бомбери з водонепроникної тканини, в яких не страшна дощова погода. Ці спортивні куртки можна носити як у повсякденному стилі з джинсами і кросівками, так і комбінувати з вечірніми речами, як-от довгі сукні чи спідниці з лелітками.

Viewthisposton Instagram

A postsharedbyNadyaDzyak (@nadyadzyak)

Viewthisposton Instagram

A postsharedbyMARSEGO (@marsego_lovesyou)

Viewthisposton Instagram

A postsharedbyNÈRSES (@nerses.world)

Viewthisposton Instagram

A postsharedbyJUL (@jul.com.ua)

Viewthisposton Instagram

A postsharedbyCOOSH (@coosh.wear)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить