Monatik на концертах «ART оборона» у Києві зібрав аншлаг та влаштував аукціон з унікальними лотами

MONATIK на концертах «ART оборона» у Києві зібрав аншлаг та влаштував аукціон з унікальними лотами

Фото: прес-служба MONATIK

Співак Діма Монатік (MONATIK) представив оновлену концертну програму «ART оборона» у Києві. 23 та 24 вересня у Національному палаці мистецтв «Україна» артист зібрав аншлаг на двох концертах, у рамках якого провів благодійний аукціон з унікальними лотами. Допомогли йому в цьому радіоведучі Лера Товстолес та Андрій Чорновіл. «З молотка» пішли унікальні лоти: вишиванка від президента України Володимира Зеленського була продана за дві тисячі доларів (близько 74 тисяч гривень), два прапори України з підписом MONATIK за 110 тисяч гривень та 50 тисяч гривень, а також картина, намальована артистом за 55 тисяч гривень. Виручені гроші від продажу лотів музикант передасть до благодійного фонду «Твоя опора» на підтримку сімей з деокупованих та прифронтових територій.

Головною декорацією нового шоу співака стала конструкція у вигляді багатоповерхівки – як символ будинку, в який прийшла у війна, але він вистояв та тримає оборону. Артист розпочав виступ з антивоєнного вірша «І навіть, якщо в мене лише день…» та пісень з однойменного альбому «ART оборона»: «From U to z», «Ми вистоїмо», «Сила».

Фото: прес-служба MONATIK

Фото: прес-служба MONATIK

У другій частині програми музикант представив «відремонтовані» хіти на українському «Vitamin D» та «Кожний раз», «Мокра» та здивував каверами на пісні «Старі фотографії» Кузьми Скрябіна, «Дивна ніч» Миколи Мозгового та народної «Ти ж мене підманула».

Сюрпризом для глядачів першого шоу стала поява на сцені Наталі Могилевської. MONATIK подякував артистці, що вона подарувала йому квиток у творче майбутнє. Разом вони виконали хіт «Відірватись від землі», а згодом Наталія презентувала свій останній трек «Позивний», який присвятила українським жінкам.

Наприкінці шоу-програми співак заспівав україномовну версію треку «Кружить» та легендарну пісню «Ой, у лузі червона калина…». Артист завершив шоу новим треком «Люди як камені…».

Фото: прес-служба MONATIK

Фото: прес-служба MONATIK

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить