Сильна материнська молитва про дітей

Захистіть своїх дітей від небезпек, застережіть від неприємностей, але не настановами, а силою духу. Сильна молитва материнської душі про дітей допомагає в найскладніших ситуаціях, але задуматися про майбутнє покоління потрібно вже зараз. Всього кілька слів додадуть впевненості дитині, інформує Ukr.Media.

Благословляти можна дуже часто. Наприклад, коли син або дочка збирається в школу, перед відходом виділіть хвилину в ранковій суєті, скажіть своє батьківське благословення. Дитя буде старанно вчитися і уникне нещасних випадків.

Молитва до Господа Ісуса Христа за дітей своїх, моління про захист і допомогу

«Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, благослови, освяти, збережи ж чадо моє (ім'я) силою Животворящого Хреста Твого. Милосердний Господи Ісусе Христе, Тобі вручаю чад наших, дарованих нам Тобою, виконай наші моління. Прошу Тебе, Господи, спаси їх шляхами, які Ти Сам знаєш. Збережи їх від пороків, зла і гордості, і нехай не торкнеться душі їх ніщо, противне Тобі. Але віру, любов і надію на порятунок даруй їм, і нехай вони стануть Тобі обраними судинами Духа Святого, і нехай буде святий і непорочний перед Богом життєвий їх шлях. Благослови їх, Господи, та прагнуть вони кожну хвилину свого життя виконати Твою Святу волю, щоб Ти, Господи, міг завжди бути з ними Духом Святим. Господи, навчи їх молитися Тобі, щоб молитва була їм опорою, відрадою в скорботи і розрадою в житті їх, і так молитвою їх рятувалися і ми, їхні батьки. Ангели Твої хай зберігають їх завжди. Щоб були діти наші чуйні до горя ближніх своїх, і нехай виконають вони заповідь Твою любов. І якщо согрішать вони, то сподоби їх, Господи, принести покаяння Тобі, і по Своїй невимовній милості прости їм. Коли ж закінчиться життя їх земна, то візьми їх в Небесні Оселі Свої, куди нехай ведуть вони з собою і інших рабів Твоїх обраних. Молитвами Пречистої Твоєї Матері Богородиці і Приснодіви Марії, святих (перераховуються всі святі покровителі сім'ї) і всіх святих, Господи, помилуй нас, яко препрославлений єси з безначальним твоїм Отцем і Пресвятим і Благим і животворящим твоїм Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь. »

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить