Жіночі куртки на весну 2020

Жіночі куртки на весну 2020
Жіночі куртки на весну 2020

Весняний сезон славиться своє мінливою погодою. Саме тому дизайнери і створили стільки видів різноманітного одягу, яка буде підходити до будь-яких погодних умов. У жінок найпопулярнішим верхнім одягом в 2020 році традиційно є куртка.

Колір жiночої куртки на весну 2020

Колір жiночої куртки на весну 2020 має важливе значення, при створенні загального образу. Тому необхідно враховувати всі тенденції квітів. Цієї весни дизайнери радять звернути увагу на такі тони:

  • Ніжні пастельні тони. Це може бути фісташка, м’ятний або універсальний блідо-блакитний тон.
  • Любителькам яскравих кольорів слід придивитися до гарячого алому тону. Курточка такого кольору, напевно, приверне до дівчини увагу.
  • Також в тренді і янтарно-жовті кольори, які уособлюють життєрадісний і позитивний настрій власниці такої куртки.
  • Актуальною є й різноманітна синя палітра, а особливо глибокі темні кольори і аквамаринові. Неймовірно соковито виглядають куртки насичено апельсинового кольору.
  • Лідером весняного сезону 2020 стає кораловий колір.
  • У переліку тенденцій можна побачити самостійний бежевий колір.
  • Класичний забарвлення чорного і білого кольору уособлює простоту і лаконічність жіночих курток. Але майте на увазі, дані варіанти курток можуть зробити загальний образ нудним і буденним.
  • Однозначно, не варто забувати про стильний принте в клітку.

Стильні варіанти курток в весняному сезоні 2020

Багато стильні варіанти курток в весняному сезоні 2020 мають доповнення у вигляді стежки. Цей ефект виглядає дуже стильно і лаконічно. Така верхній одяг підходить жінкам і дівчатам абсолютно будь-якого віку. Практичні модниці вибирають стьобані куртки в темних кольорах. Кольорове рішення спокійних тонів дає можливість комбінувати верхній одяг з діловим, повсякденним і романтичним стилем. Хітовим трендом весняного сезону стали стьобані куртки, виконані в стилі жакета. Таку модель можна сміливо комбінувати з сукнями з трикотажу, строгими костюмами, спідницями і джинсами. Неймовірною популярністю користуються і об’ємні моделі.

Багато стильні варіанти курток в весняному сезоні 2020 мають доповнення у вигляді стежки
Багато стильні варіанти курток в весняному сезоні 2020 мають доповнення у вигляді стежки

Неймовірний тренд на крій в стилі оверзайз не може просто так втратити свою популярність. Фасон з вільним пошиттям виглядає неймовірно стильно, здатний приховати всі недоліки і дає можливість постійно експериментувати з образами. Наприклад, навесні 2020 можна нестримно поєднувати куртки в стилі оверсайз з різними джинсами або брюками.

Навесні 2020 можна нестримно поєднувати куртки в стилі оверсайз з різними джинсами або брюками
Навесні 2020 можна нестримно поєднувати куртки в стилі оверсайз з різними джинсами або брюками

Жіночі стильні куртки весняного сезону 2020 вельми різноманітні, а це значить, що будь-яка дівчина зможе вибрати вбрання собі до смаку. Найголовніше, не переставайте стежити за модними тенденціями сезону і залишайтеся в тренді!

Популярні моделі жіночих курток

На що сьогодні найчастіше звертають увагу представниці прекрасної статі? Зрозуміло, для кожної модниці в першу чергу важлива привабливість, після — комфорт. Пропонуємо вам ознайомитися з сотнями моделей на сайті puhovichok.net, серед яких однозначно присутня та, яка вразить вас всіма своїми перевагами. У каталозі представлені куртки для жінок наступних моделей:

  • короткі куртки — як правило, такі речі носять з джинсами, брюками, зі спортивними штанами. Вони прекрасно підходять для міжсезоння і являють собою повсякденні моделі верхнього одягу;
  • довгі куртки — ідеально поєднуються з красивими сукнями, спідницями і іншим одягом. Особливістю вибору моделей даної категорії є їх відмінні здатності зберегти тепло, захистити від вітру і дощу;
  • без утеплювача демісезонні — застосовуються в період міжсезоння, коли вже не сильно холодно, але при цьому ще недостатньо тепло на вулиці. Куртки виготовляють з якісної і не пропускає вітер тканини, вони оснащені зручними кишенями, мають якісну фурнітуру і стильний дизайн.

Вам так само буде цікаво дізнатися про те, що «розумна» куртка Levi’s тепер може повідомити вас про забутий смартфон.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Ответить