Технічну команду проекту МУР мобілізували перед виставою

Фото: instagram.com/myr_ukraine

Співробітники ТЦК мобілізували весь технічний склад проєкту МУР напередодні вистави. Інцидент стався в Ужгороді. Про це повідомляється у сторіс на офіційній сторінці проєкту в Instagram.

— ТЦК мобілізували весь технічний склад нашої команди. Перед виставою в Ужгороді зараз актори збирають декорації, організатор туру стає світловою гарматою, кабелі звуку приєднують до місцевої системи. Що робити далі туром – ми не знаємо. Але ми дізнаємось. І вирішимо це питання. Вистава відбудеться із планом, — написали представники МУРу.

Незважаючи на всі технічні проблеми, вистава у місті відбулася, хоч і із затримкою. За словами учасників проєкту, частина їхньої команди, яку мобілізували до армії, вже прийняли присягу.

— Попри те, що ми були без технічної команди, які з честю склали присягу – ми самотужки змогли побудувати все, хоч і із затримкою майже о другій годині. Просимо вибачення перед глядачами. Вистава відбулася. Вистава, яка нагадує, проти кого ми боремося і чому – написали музиканти.

Прокт МУР було створено трьома артистами з Києва та Донецька під час повномасштабної війни, щоб популяризувати українську культуру, літературу та музику. Раніше колектив випустив альбом треків «Ти [Романтика]» про письменників розстріляного відродження. До нього увійшло 17 треків, пов’язаних між собою історією репресій українських письменників ХХ століття.

Співробітники ТЦК мобілізували весь технічний склад проекту МУР напередодні вистави. Фото: instagram.com/myr_ukraine

Вистава у місті відбулася, хоч і із затримкою Фото: instagram.com/myr_ukraine

Фото: instagram.com/myr_ukraine

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить