Класика та комфорт: бездоганні вбрання Марго Роббі під час вагіності

У той час, коли зірки обирають все більш гламурні образи для вагітності (згадайте прозору сукню Гейлі Бібер чи сміливі луки Ріанни), Марго Роббі вирішила піти іншим шляхом — вона віддає перевагу простим і зручним речам, які підкреслюють її елегантний та вишуканий смак.

Марго Роббі відвідала півфінал серед чоловіків на 0Марго Роббі відвідала півфінал серед чоловіків на «Вімблдоні», 12 липня 2024 року в Лондоні

Реклама.

Під час відпочинку на Сардинії разом із чоловіком Томом Акерлі, Марго з'явилася в образі, який легко повторити. Вона обрала вільну білу сорочку, залишивши її трохи розстебнутою, а до неї вона підібрала чорні штани з низькою посадкою та зав'язками — зручні й практичні.

Instagram

, Margot Robbie (@margotrobbieess)

Доповнили цей образ стильні аксесуари. Марго одягнула чорний плетений капелюх від Toteme та сонцезахисні окуляри прямокутної форми. Єдиним помітним дизайнерським акцентом стала сумка від Bottega Veneta з золотистою фурнітурою. Акторка мала стриманий, але водночас стильний вигляд — приклад того, як можна залишатися модною навіть у період вагітності.

Instagram

, Margot Robbie (@margotrobbieess)

Після успіху «Барбі» та яскравих вбрань під час промо фільму, Марго Роббі часто обирає нейтральні відтінки. Під час виходу на Вімблдоні вона з'явилася у білій драпірованій сукні від Alaïa. Сукня була простого крою, але водночас елегантна та комфортна.

Instagram

, Margot Robbie (@margotteliserobbie)

Це далеко не єдиний приклад того, як Марго поєднує зручність та вишуканість у своїх образах. У Лондоні вона з'явилася в темно-синьому костюмі з широкими штанами, а на прем'єрі в Лос-Анджелесі її вибір упав на сукню в кольорі слонової кістки, яка підкреслила її фігуру і створила стильний та гармонійний образ.

Instagram

, (@margoteliserobbienews)

Стиль Марго Роббі під час вагітності — це приклад того, як можна мати модний вигляд і відчувати себе комфортно. Вона вибирає прості рішення, які підкреслюють її невимушеність, але водночас додають образам витонченості. Її рішення доводять, що вагітність — це чудовий період для експериментів із модою, де комфорт і краса завжди поруч.

Instagram

, Margot Robbie Updates (@margotupdates)

Instagram

, Margot Robbie Updates (@margotupdates)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить